Štampa velikih formata za spoljašnju upotrebu


    Latex štampa

    Ovaj vid štampe, kao što nam i sam naslov govori, pogodan je za slučajeve kada je štampane materijale potrebno izložiti spoljašnjim uticajima, tj. uticajima vlage, velikih temperaturnih promena i sunčevog svetla.

    Naše mašine za digitalnu štampu velikih formata ispunjavaju sve te uslove i daju postojan i kvalitetan proizvod.

    Velike formate, tj. formate preko veličine A4 i A3 formata štampamo na mašini najnovije generacije latex tehnologijom štampanja. Ova vrsta štampe je naslednik široko rasprostranjene solvent štampe. Prednost Lateks u odnosu na Solvent štampu su velike i mnogobrojne. Naglašavamo da je Lateks tehnologija štampanja 100% ekološki čista, neškodljiva po ljudsko zdravlje i okruženje, bez otrovnih boja, štetnih isparenja i neprijatnih mirisa. Ove karakteristike omogućavaju da se Lateks štampa koristi i u zatvorenim prostorima. Naglašavamo da su kvalitet i rezolucija štampanja na najvišem nivou.

    Mediji za Lateks štampu su mnogobrojni. Pomenućemo mat i sjajne samolepljive  folije, transparentne folije, više vrsta cerada, kanvas (slikarsko platno), perforiranu (rupičastu foliju), meš (rupučasto platno), polipropilen (materijal najčešće primenjivan kod štampe banera), beklit film (primena kod izrade svetlećih reklama) i papire raznih tekstura i debljina.

    Sve ove karakteristike pružaju nam najširu primenu kada je ova vrsta štampe u pitanju.

    Velika je primena kod izrade reklama za izloge, svetlećih reklama, štampe fotot tapeta, izrade stikera za zid, štampe za rol ap banere i ramove različitih tipova, štampe na ceradama koje uz pomoć postavljenih ringlica možemo razvući bilo gde u prostoru, štampe na slikarskom platnu, auto grafike, štampe bilborda.

   Na vama je da osmislite, ili da makar imate ideju ili želju da oplemenite neki prostor da izbrendirate izlog ili zidove vašeg poslovnog prostora, izbrendirate auto ili napravite neku reklamu, a mi ćemo vam ovom naprednom tehnologijom štampanja uz pompć našeg dizajnerskog tima izaći u susret.